Lid Worden
Download inschrijfformulier
Lid worden jeugdspelers
Voor jeugdspelers is het gebruikelijk dat ze 3x gratis en zonder verdere onkosten of verplichtingen mogen meetrainen. Ze kunnen dan ervaren hoe het is om te trainen en kennis te maken met het mogelijke nieuwe team.
Na deze proefperiode vraagt KVVA je of je lid gaat worden of niet. Om je in te schrijven kun je het formulier downloaden van deze pagina of deze in de kantine ophalen.
Graag dan dit formulier z.s.m. door jouw ouders/verzorgers zo volledig mogelijk laten invullen en deze weer in de kantine inleveren. Je wordt dan ingeschreven en jouw ouders/ verzorgers gaan dan contributie betalen. Elders op deze pagina kun je vinden wat dat kost en dit is de contributie per seizoen. Jij wordt dan bij een team ingedeeld en gaat echte wedstrijden spelen!
KVVA is voor de betaling van de contributie de samenwerking met ClubCollect aangegaan. Zie ook elders op deze pagina.
De KNVB en KVVA deelt jeugdspelers in op basis van het geboortejaar en dat is anders dan basisscholen dat doen. Dit leidt nogal eens tot verwarring. In het seizoen 2019-2020 wordt bijvoorbeeld een speler die geboren is in het jaar 2011 ingedeeld in de JO9. Dat betekent Jongens Onder de 9, maar op school zitten deze spelers in groep 5 of 6.
Ook voor meisjes is er plaats bij KVVA!. Op dit moment is er geen meisjesteam, maar er zijn verschillende meisjes die samen met jongens van dezelfde leeftijd, in een gemengd team, voetballen. Volgens de KNVB is dit zelfs beter! Meld je dus aan en train eens op proef mee!
Mail voor meer informatie naar jeugdcommissie@kvva.nl
Contributie via ClubCollect
Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de vereniging naar ieder lid een e-mail, sms of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen.
Lid worden senioren (m/v)
Voor senioren die bij KVVA willen gaan voetballen is het gebruikelijk dat je je op dinsdag- of donderdagavond vanaf 19.30 uur in de kantine meldt.
Op dat moment zul je dan daar verder begeleidt worden.
Het is wel belangrijk dat je, als je van een andere vereniging komt, bij jouw oude vereniging alle spullen ingeleverd hebt en daar geen financiële zaken meer te regelen hebt.
Mail voor meer informatie naar:
bestuur@kvva.nl
Contributie seizoen 2019-2020
Senioren
JO19
JO17/JO18
JO15/JO16
JO13/JO14
JO11/JO12
JO9/JO10
JO8
JO7
Niet spelend lid
Donateurs minimaal
€ 175,-
€ 140,-
€ 135,-
€ 130,-
€ 125,-
€ 120,-
€ 115,-
€ 115,-
  € 50,-
  € 90,-
  € 25,-
KVVA
Dollardstraat 115
3812 EV Amersfoort
033 - 461 79 04
info@kvva.nl