AVK 2019
KVVA organiseert AVK 2019
In 2019 is KVVA de gastheer van het AVK. Dit mooie Amersfoortse voetbalfeest zal van 17 t/m 23 augustus in het Soesterkwartier aan de Dollardstraat gespeeld gaan worden.  

Klik op de volgende link om naar de website van het AVK te gaan:
https://www.amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl/
Mededelingen AVK
AVK loting is bekend!
Op vrijdagavond 17 mei is in een overvolle kantine van KVVA de AVK loting geweest. Klik op AVK-loting 2019 om het speelschema in te kunnen zien. 

Op vrijdag 23 augustus is het
finaledag! Om 19.00 u spelen Hoogland en VVZA om plek 3 en 4 en om 20.30 u strijden ASC Nieuwland en CJVV om de eerste plaats! Wie wordt er Amersfoorts Voetbalkampioen 2019?

CJVV is met een 5-2 overwinning op ASC Nieuwland de winnaar van het AVK 2019! Gefeliciteerd! In de troostfinale versloeg VVZA Hoogland met 4-1.

Eindstand AVK 2019:     1. CJVV     2. ASC Nieuwland     3. VVZA     4. Hoogland
De Stad Amersfoort heeft tijdens het AVK de wedstrijden en van alles erom heen gefilmd. Deze beelden hebben ze in een compilatie gezet die je hier kan bekijken. Ga dat vooral doen!

Op dinsdagavond tijdens de wedstrijd Amsvorde - ASC Nieuwland, met een tussenstand van 0-2, werd Eelco van Kooij, speler van Amsvorde, net voor de rust onwel. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uiteraard wensen KVVA en het AVK Eelco heel veel beterschap en een goed herstel toe.

"Ondanks een mooie 4-0 overwinning op HVC op de eerste dag van het AVK werd alles overschaduwd door de blessure van Evan Holtewes", aldus CJVV op haar Facebook-pagina. "Hij heeft zijn enkel gebroken, op twee plaatsen. Hij moet vandaag (zondag 18-8)  terug naar het ziekenhuis en wordt dan geopereerd. Evan veel sterkte en beterschap." Ook namens KVVA en het AVK.

De Stad Amersfoort heeft een sfeerimpresse van dag 1 van het AVK 2019 gemaakt. Klik op deze link om naar de website van deze krant te gaan om het te bekijken. Met dank aan Ewerdt Heideman.

Als je bij wilt blijven met wat er op de velden gebeurt tijdens het AVK, houdt dan dit Google Foto's album in de gaten waar regelmatig foto's worden gedeeld!

De uitslagen van de AVK wedstrijden kun je hier vinden!

AVK voor JO19 teams bij Amsvorde
Op zaterdag 24 augustus gaat de JO19 meedoen aan het AVK voor JO19-teams bij Amsvorde!
KVVA
Dollardstraat 115
3812 EV Amersfoort
033 - 461 79 04
info@kvva.nl